第43屆主席主席的話 Chairman of the 43rd Committee’s Address

Chair43大家好,很榮幸當選為本屆主席,  在此非常感謝各位副主席及理事們對我的信任與支持,我希望能不負眾望,带領家教會各位副主席及理事們,把家教會工作做得一年比一年好。

家教會成立至今已近六十年。家教會的宗旨是致力促進學校,教師與家長間的䏈系和協調,團結家長及教師的資源和力量,讓孩子們學業和身心健康發 展。在此也特別感謝一班積極、熱心和創意非凡的家長理事和熱心義工們,尤其是我的伙伴們──王月光副主席、黃幼儀副主席、王冬青副主席、羅婷副主席、吳美 凰副主席、顧問任雪英女士。正因為獲得各方支持,本會才能每年成功地舉辦各項有益身心的活動。透過這些活動,令師生、親子互相尊重及彼此信任,彼此關愛, 達致共融。

除了提供和協辦校園內外的多元活動外,本會也是一個給予家長和學校交流的平台,各位家長若有任何疑問和建議,可直接到本會網站發提出寶貴意見或電郵至pta@kcs.edu.hk

最後,本人希望各位家長繼續給予大力支持及積極參與本會之活動。謝謝!

蘇浙小學家長教師聯誼會
第43屆主席
李佩紅女士

It’s my great honor to be elected as Chairlady of Parents-Teachers Association. I would like to express my gratitude for the trust and confidence of the committee members have placed in me.

I am pleased to work with a group of devoted and creative parents. Especially my team members,  Vice Chairlady -Valerie Wong, Vice Chairlady- Kitty Wong, Vice Chairlady -Angelyn Wong, Vice Chairlady- Ting Luo, Vice Chairlady- Julie Wu and Honors -Sandy Chow. Over the past few years , we have organized a lot of activities and received good feedback from parents , teachers and students. The events have connected parents, teachers and students together.

The PTA serves an important role in promoting communication and harmony and strengthening the co-operation amongst parents, school and teachers so that our students can receive quality education.  It’s essential that we work hand in hand with the school to create an environment that is conducive to our children growth and attaining  success. Parents can write your suggestion on our website or email   to pta@kcs.edu.hk.

We look forward to your continuous participation to the association. Thank you.

Yours Sincerely,

Jo Lee
Parents-Teachers Association of Kiangsu & Chekiang Primary School

Posted in Welcome Words 主席的話.