第41屆主席主席的話 Chairman of the 41st Committee’s Address

chairman41首先,我感謝大家對我的信任,選我作為第四十一屆家教會主席。我會盡力在任期內,不辜負大家對我的期望,和大家一起將家教會的工作能做得有聲有色。

在這裏,我要感謝家教會的各位元老,正是你們辛勤的付出,使蘇浙小學家教會有了一個很高的起點,在制度上、活動上都已趨於成熟。我們這屆工作的重點是以服務為導向,作好學校、家長、學生和校友間的橋樑,進一步改善校內外的溝通。
希望大家能一如既往地支持我們的工作,造福蘇浙的學生,謹祝大家身心康泰,學生學業進步,蘇浙校譽日隆!

蘇浙小學家長教師聯誼會
第四十一屆主席
鍾青

Chairman’s Address

First, I would like to thank you for your trust in electing me as the Chairman of the 41st Committee, The Parents-Teachers Association of Kiangsu & Chekiang Primary School (“PTA”). I will do my best to achieve the goals set by this PTA committee: strengthening communications between school, parents and sister-schools to make the PTA an effective communication bridge.

I would also like to express our sincere thanks to the predecessor committees, and to teachers and parents, past and present, who have given selflessly to the PTA.

Let’s work together to create a more harmonious, friendly and pleasant environment for our children so that they can receive a quality education in a quality school.

Ching Chung
Posted in Welcome Words 主席的話.